2441077669 6976646546 Δημητρίου Λάππα 87 harmpas@hotmail.com
hero image
 
 
 
Χάρμπας Χρήστος
Καρδιολόγος | Καρδίτσα

Απόφοιτος Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην «Υπερηχογραφική λειτουργική απεικόνιση για την πρόληψη και διάγνωση αγγειακών παθήσεων». Ο Χρήστος Παν. Χάρμπας διατηρεί το επάγγελμά του στην Καρδίτσα από το 2005.

Υπηρεσίες πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας προσφέρονται για όλο το φάσμα των καρδιακών προβλημάτων χάρη στην πολυετή τεχνογνωσία, τη συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση σε σύγχρονες ιατρικές καινοτομίες.

 
 
 
 
 
 
Εξοπλισμός ιατρείου

Δύο σύγχρονα μηχανήματα υπερήχων, το ένα από τα οποία είναι φορητό, είναι διαθέσιμα στην κλινική για την πραγματοποίηση πλήρους καρδιολογικής εξέτασης και τρίπλεξ καρδιάς στο σπίτι για ασθενείς που δεν μπορούν να μετακινηθούν. Ενώ η κλινική είναι ανοιχτή για τις δραστηριότητές της, υπάρχει ένα δεύτερο κρεβάτι εξέτασης που επιτρέπει τη δυνατότητα επιθεώρησης περιπτώσεων έκτακτης ανάγκης.

Η ασύρματη παρακολούθηση, ο έλεγχος αρρυθμίας (4 μονάδες καταγραφής ρυθμού holter) και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης (3 μονάδες καταγραφής holter πίεσης) χρησιμοποιούνται όλα κατά την εγγραφή ψηφιακού ΗΚΓ (ηλεκτροκαρδιογράφημα). Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, πραγματοποιείται ασύρματη δοκιμή κόπωσης για ανώτερη καταγραφή ΗΚΓ.

 
 
 
 
 
 
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
Ανακαλύψτε το πλήρες φάσμα υπηρεσιών καρδιολογίας που προσφέρει το ιατρείο του δρ. Χάρμπα Χρήστου στην Καρδίτσα. Από την πρόληψη και τη διάγνωση έως τη θεραπεία, οι υπηρεσίες μας προσφέρονται με βάση την πολυετή τεχνογνωσία και τη συνεχή εκπαίδευση σε σύγχρονες ιατρικές καινοτομίες.
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 

harmpas@hotmail.com
 
 

2441077669 | 6976646546
 
 

Δημητρίου Λάππα 87