2441077669 6976646546 Δημητρίου Λάππα 87 harmpas@hotmail.com
hero image
 
 
 
 
 
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
 
Ανακαλύψτε το πλήρες φάσμα υπηρεσιών καρδιολογίας που προσφέρει το ιατρείο του δρ. Χάρμπα Χρήστου στην Καρδίτσα. Από την πρόληψη και τη διάγνωση έως τη θεραπεία, οι υπηρεσίες μας προσφέρονται με βάση την πολυετή τεχνογνωσία και τη συνεχή εκπαίδευση σε σύγχρονες ιατρικές καινοτομίες.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


ΗΛΕΚΤΡΟΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑ

Μια γρήγορη εξέταση που καταγράφει την ηλεκτρική δραστηριότητα των παλλόμενων μυών της καρδιάς μπορεί να αποκαλύψει πολλά για την υγεία του ασθενούς και διάφορες καρδιακές διαταραχές.

 
 


TRIPLEX ΚΑΡΔΙΑΣ

Σε μια διαθωρακική ηχοκαρδιογραφία, το υπερηχογράφημα χρησιμοποιείται για να απεικονίσει τη δομή της καρδιάς και να καθορίσει πόσο καλά λειτουργούν οι θαλάμοι και οι βαλβίδες της.

 
 


ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΟΣ & ΠΡΟΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

χορήγηση άδειας συμμετοχής σε αθλητικές ή ακαδημαϊκές δραστηριότητες μετά από λήψη ιατρικού ιστορικού, φυσική εξέταση, ΗΚΓ και μερικές φορές καρδιακό triplex

 
 
 
 
 
 
 


ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ (ΤΕΣΤ) ΚΟΠΩΣΕΩΣ

Η εξέταση, η οποία διαρκεί περίπου 30 λεπτά και πραγματοποιείται σε ηλεκτρικό διάδρομο, εξετάζει πιθανή στεφανιαία νόσο και μελετά πόσο καλά μπορούν να λειτουργήσουν οι καρδιοπαθείς ασθενείς.

 
 


HOLTER ΠΙΕΣΕΩΣ

Παρέχει μια 24ωρη περιοδική μέτρηση της αρτηριακής πίεσης, παρέχοντας πιο ακριβείς πληροφορίες από μια ανάγνωση που γίνεται στο ιατρείο. Αυτή η μέτρηση επιτρέπει να διαπιστωθεί εάν ο ασθενής έχει υψηλή αρτηριακή πίεση ή εάν η αντιυπερτασική του θεραπεία λειτουργεί.

 
 


ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΕΓΧΡΩΜΟΥ DOPPLER

Ο Καρδιολόγος χρησιμοποιεί έγχρωμη ηχοκαρδιογραφία Doppler για να παρακολουθεί τη ροή του αίματος μέσα από τους θαλάμους της καρδιάς, τις καρδιακές βαλβίδες και τις αρτηρίες του αίματος. Τα ηχητικά κύματα αντηχούν στο αισθητήριο όργανο από τη ροή του αίματος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Προσφέρουμε επισκέψεις κατ' οίκον σε όλη την Καρδίτσα και στις γύρω περιοχές, πάντα κατόπιν συνεννόησης. Η άνεση και η προσβασιμότητα είναι πάντα στο επίκεντρο της φροντίδας μας για τους ασθενείς μας.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 

harmpas@hotmail.com
 
 

2441077669 | 6976646546
 
 

Δημητρίου Λάππα 87